Arbeidslivsdagen 2017

Karrierekompasset er stolte av å presentere arbeidslivsdagen for Det Psykologiske Fakultet 2017!

 
Arbeidslivsdagen går av stabelen den 31. oktober, og vil holdes i Tivoli som er i 1. etasje på Det Akademiske Kvarter. Programmet vil være spesielt rettet mot psykologistudenter, men vil også være relevant for alle studenter ved andre studieretninger. Vi ønsker derfor alle hjertelig velkommen – uansett studium. Uansett om du er førsteårsstudent eller snart er ferdig med studiene, så vil du nok finne denne dagen både inspirerende, lærerik og motiverende. Så kom og la deg inspirere av spennende foredragsholdere eller få kontakt med en senere arbeidsgiver

Program:

13:15 – 14:00: «Psykologi? Et godt valg!» v/ Sense PKT – Psykolog og Konsulenttjenester, representert av Jøri Horverak

Jøri Horverak er administrerende direktør i Sense. Hun er utdannet psykolog fra UiB og har en PhD i organisasjonspsykologi. Horverak har bred erfaring etter å jobbet både som organisasjonspsykolog, konsulent og klinisk psykolog.

14:15 – 15:00:  «Hvordan bruker cut-e psykologisk kunnskap til å hjelpe bedrifter» v/ Cut-e, representer av Karoline Bergem.

I psykologien hører man mye om beslutningstaking, kognitiv dissonans, den fundamentale attribusjonsfeil, og self-efficacy. Men hvordan brukes egentlig psykologisk kunnskap for å styrke organisasjoner? I dette foredraget vil du få innsikt i reelle business-caser til Cut-e og hvordan de hjelper bedrifter til å styrke lederutvikling, seleksjon- og utviklingsprosesser.

 15:00 – 16:00: Matservering og Stands 
Kom og møt Bypsykologene (nyutdannet psykolog fra uib, Hanna Stocklassa) og Trainee Vest (Nyutdannede i arbeid-og organisasjonspsykologi, Iver Neptali Belle-Ramos og Vegard Lotsberg Kolnes).
Her vil det også være mulighet for å kjøpe bøkene (solstråleboken og boken om høysensitivitet) til Trond Haukedal!
 
16:00 – 17:00:  «Å lykkes med karrieren krever fag+personlige egenskaper+motivasjon = kompetanse… Hva, hvorfor, hvordan?» v/ psykolog og forfatter Trond Edvard Haukedal
Trond Haukedal er forfatteren bak boken «solstråleboken» og en av Norges beste foredragsholdere! Han holder skreddersydde foredrag til grupper og individer med faglig tyngde og humor – en sterk kombinasjon.
 
17:15 – 18:15: “Kommunikasjon med barn – hvordan komme med på laget.”  v/ Bård Fossli Jensen
Bård Fossli Jensen er spesialist i barnesykdommer og har en doktorgrad i kommunikasjon mellom leger og pasienter. I foredraget vil du se hvordan gode barneleger arbeider for å spille barna gode
Det vil være mulig å delta på et eller flere av foredragene, men det er første mann til mølla!
 
Arrangementet har både gratis inngang og matservering, og er åpent for alle. Vel møtt!
bilde_alle