Arbeidslivsdagen 2018

Kjære alle studenter ved Det psykologiske fakultet!

Vi i Karrierekompasset gjentar suksessen fra i fjor, og vil med stor glede å invitere dere til Arbeidslivsdagen 2018! Hold av den 9. oktober ved Det Akademiske Kvarter!

Det jobbes kontinuerlig med å sikre foredragsholdere og bedrifter som er av interesse og har nytteverdi for studentene ved alle studieretningene ved Det psykologiske fakultet. I år har vi tre spennene foredragsholdere, som vi er sikre på at alle vil få noe konstruktivt ut av å lytte til! Mellom de tre store foredragene har vi hentet inn bedrifter som er av interesse blant våre studenter, hvor dere får anledningen til å mingle, levere CV-er og stille bedriftene praktiske spørsmål som dere lurer spesifikt på. Bedriftene gleder seg til å treffe dere!

Det vil også bli anledning til å ta portrettbilder til CV- og søknad!

Vi har selvfølgelig bestilt inn masse deilig mat, frukt, snacks og kaffe til pausene – så gjerne kom på tom mage! I den lengste pausen holder vi quiz hvor det er mulig å vinne mange spennende premier. Hovedattraksjonen vår er tre svært dyktige og spennende foredragsholdere:

De 20 første som ankommer Arbeidslivsdagen vil motta tote-bags som er fylt med spennende «goodies», og noen inneholder gavekort!

 • Christer Giske:
  Jobber til daglig som HR-konsulent i Azets på Barcode i Oslo. Etter en aktiv studietid med mye engasjement kom han via sitt nettverk. Christer har en bachlor i organisasjon- og ledelse, og har med dette grunnlaget et ønske om å fortelle hvor mye kunnskap studenter med en bachelorgrad i psykologi sitter på, og hvor verdifulle de er for arbeidsmarkedet.Til tross for sin unge alder har Christer rukket å gjøre mye. Han har ved flere anledninger fungert som konferansier ved Start Forum, Gründermiddagen i Lillehammerog Venture Cup Innlandet.

  Vi gleder oss til å høre om en ung arbeidstakers perspektiv på hvordan det er å komme ut i arbeid på godt og vondt, og hans refleksjoner rundt overgangen fra student til fulltidsansatt!

 • Iver N. Belle-Ramos:
  Jobber til daglig som næringspolitisk rådgiver i Bergen Næringsråd. Han sitter på en master i psykologi med spesialisering i arbeids- og organisasjonspsykologi ved Universitetet i Bergen, og grunnutdanning i ledelse ved Handelshøyskolen BI i Bergen. Han har også vært tilknyttet forskningsgruppe for kulturelt mangfold i samfunn- og arbeidsliv ved Det psykologiske fakultet, både i og etter studiene.Tidligere var han også Trainee i Trainee Vest.Orginalt var planen hans å vie de neste årende til videre forskning på mangfold ved Det psykologiske fakultet, men bestemte seg for å gripe muligheten da han fikk tilbud om å jobbe med mangfold i praksis hos Bergen Næringsråd.

  Dette blir et veldig spennende foredrag for alle som interesserer seg for mangfold, og/eller kunne tenke seg en traineer-stilling etter studiene!

 • Henrik Herrebrøden:
  Jobber til daglig som idrettspsykolog. Henrik gikk ut av profesjonsstudiet i psykologi ved Det psykologiske fakultet UiB i 2016.Henrik er ingen A4-psykolog. I tillegg til å forske jobber han som idrettspsykolog. Ved å benytte kunnskap som forbindes med klinisk psykologi, pedagogikk, organisasjonspsykologi og nevrovitenskap, bidrar han til at idrettsutøvere skal presere best mulig både på lag og individuelt.

  Vi gleder oss stort til å høre hvordan profesjonsutdanningen kan integreres i idretten!

 


Timeplan:

 

12:45
Dørene åpnes – Vi deler ut goodiebags til de 20 første som kommer!

13:15
Velkommen til Arbeidslivsdagen

13:30 – 14:15
Første foredrag: Christer Giske

14:15
Pause og mingling

14:30 – 15:15
Andre foredrag: Iver N. Belle-Ramos

15:15 – 16:15
Mingling med bedrifter på stand, matservering, med mer!

Trainee Vest, Sammen Råd og Karriere:
CV- workshop med bildestand og CV-dropin
BUP – Barne- og ungdomspsykiatrisk poliklinikk
Quiz

16:15 – 17:00
Tredje foredrag med idrettspsykolog Henrik Herrebrøden

17:00
Utdeling av premier


 

Vi i Karrierekompasset -og bedriftene ser frem til å treffe dere! 

Følg arrangementet på Facebook for å bli oppdatert kontinuerlig!