Vi avholdt et arrangement for studentene ved Det Psykologiske Fakultet på Universitetet i Bergen (UiB) Med foredrag fra Maria Sviggum i Cognite AS  og Rønnaug Tveit for SAMMEN karriere


Rønnaug ga oss et lite innblikk i Externships, som er SAMMEN karriere sitt bidrag til å gi studenter en form for praksis og erfaring i studieløpet! Det dreier seg om en jobbskygging over to dager der en får førstehånds innblikk i hvordan bedriften jobber og hvilke arbeidsoppgaver en kan forvente å få! Les gjerne mer om tilbudet her

I tillegg fortalte hun oss om flere av tilbudene de har, slik som veiledning (studier eller arbeidsliv), samt diverse kurs de avholder og ønsker å avholde for studenter ved det psykologiske fakultet! 

Maria Sviggum holdt et fantastisk foredrag der hun fortalte om sin reise fra student på arbeids- og organisasjonspsykologi her i Bergen og inn i rollen som nå Culture manager hos Cognite!

Hun fortalte oss at selvom man starter ett sted behøver man ikke nødvendigvis ende opp der man tror. Til tross for å ikke ha hatt en fot innenfor IT havnet hun selv i et selskap som jobber med digital transformasjon av næringsindustrier rundt om i verden! Det viktigste er å tørre å ta steget! Hun serverte oss også med et par gode tips på veien; sjekk de ut nedenfor! 


Vi takker både Maria og Rønnaug for fantastisk bra foredrag og et spennende innblikk i hva som finnes av muligheter for oss! 

Det hele ble avsluttet med en engasjerende Kahoot og 3 heldige vinnere! Det var deilig å møtes på avstand og kose oss sammen i en ellers litt kjedelig tid! Vi gleder oss til å arrangere lignende og masse mer neste semester! 

Illustrasjon: Business vector created by studiogstock – www.freepik.com