HVA HOLDER VI PÅ MED?

Arbeidslivsdagen for det psykologiske fakultet

Hvert år forsøker vi å arrangere arbeidslivsdagen. Dette er en dag med fullt program og masse gøyalt. Det blir foredrag med flinke foredragsholdere om spennende tema og masse tips og triks om jobbsøking. Viktigst av alt blir det og mulighet for mingling og nettverksbygging med bedrifter vi har invitert på stand. Ikke minst serveres det ofte litt snacks.
Sjekk ut hvordan programmet har vært tidligere:

Foredrag Fra eksperter, alumnier, inspirerende forbilder

Vi ønsker å være en ressurs for alle studieretninger på det psykologiske fakultet. Derfor arrangerer vi jevnlig foredrag med ulike aktører knyttet til fakultetets ulike studieretninger. Dette kan være alt fra en tidligere student som snakker om hvordan de løste veien inn i arbeidslivet, til eksperter som snakker om sitt fagfelt. På våre foredrag serveres det som oftest mat, så dette er en gylden mulighet til å få seg en liten matbit samtidig som du lar deg bli inspirert!
Ta en titt på noen eksempler under. 

Vi har snakket med tidligere studenter, alumnier

Noen ganger er det vanskelig å vite hva du ønsker å jobbe med etter endt studie. Noen ganger kan karrieremulighetene innen enkelte fagfelt virke smale – men i realiteten sitter du på nærmest ubegrensede muligheter med psykologikunnskapen du har tilegnet deg på studiet. Her har vi samlet et knippe dyktige ressurspersoner – som i sin tid gikk på Det psykologiske fakultet, UiB. La deg bli inspirert og motivert av våre flinke alumnier!

Kurs og ressurser tips og triks for arbeidslivet

I møte med overgangen fra student til arbeidsliv begynner man plutselig å tenke over helt nye spørsmål. Hvordan forhandler man egentlig på lønn, og hvilket oppsett er det beste å ha på en CV? Dette ønsker vi å hjelpe deg med gjennom både kurs og tips vi har på lur. Vi har også pleid å arrangere vandrende karriereveiledning dersom du ikke helt vet hvor du vil ende opp. Se eksempler.