Vi har 6 ledige verv og søker kanskje nettopp deg?

Karrierekompasset er arbeidslivsutvalget ved Det Psykologiske Fakultet. Å være medlem i Karrierekompasset gir deg muligheten til å bidra til arrangementer i ulike former for alle studenter på psykologisk fakultet. Samtidig som vi jobber for å knytte studentene opp til arbeidslivet, kommer også du som styremedlem tett i kontakt med arbeidslivet. Vil du se på hva vi har arrangert tidligere? Ta en titt her!

Det å være med i en studentorganisasjon gir deg en god mulighet til å få erfaring fra en organisasjonsvirksomhet og bli kjent med andre studenter på tvers av studieretninger, det er både sosialt og lærerikt!  Du får viktig erfaring med å samarbeide med andre og jobbe mot et felles mål. 

Vi søker, Økonomiansvarlig, Bedriftskontakt(2stk), Markedsføringsansvarlig Kommunikasjonsansvarlig,  og Webansvarlig! Sjekk ut hvilke forventninger og arbeidsoppgaver du vil ha nedenfor, og les gjerne om hvordan tidligere styremedlemmer beskriver sin erfaring i Karrierekompasset!

Kunne du tenkt deg et verv? Legg inn din interesse i dette skjemaet  så tar vi kontakt med deg for en samtale!

Økonomiansvarlig

HVORDAN SER VERVET UT?

Økonomi-vervet er ikke så skummelt som det kanskje kan høres ut som, men det er viktig å være nøyaktig og å ha kontroll over penger som går inn og ut. I all hovedsak er arbeidsoppgavene dine å lage et budsjett som organisasjonen skal overholde og følge gjennom sin periode. 

Det er viktig at man kommuniserer godt med styret og oppdaterer jevnlig på hvordan vi ligger an. På den måten kan vi klare å arrangere masse gøy!

 

Dine praktiske oppgaver:

 •  Ansvarlig for all økonomi.  
 • Skal søke om penger og lage budsjett.  
 • Skal føre løpende regnskap og holder orden på regninger,  sørge for at penger blir refundert til de som har lagt ut
 • Skal skrive søknader om støtte i samarbeid med nestleder.

Hvordan har vervet vært?

Mahdi Rahimi

Økonomiansvarlig

Å ha vært økonomiansvarlig i Karrierekompasset var sykt interessant! Jeg fikk muligheten til å bruke interessen min for tall og økonomi i praksis, og utviklet samarbeidsevnene mine ved å være en del av et team som jobbet mot et felles mål. Det har lært meg mye om budsjettering, regnskap og samarbeid. Dette er kompetanse som er etterspurt i arbeidsmarkedet, og som kan være til nytte videre i livet. Jeg vil virkelig anbefale andre å ta på seg en lignende rolle! Det er en flott mulighet til å utvikle seg selv og lære nyttige ferdigheter samtidig som man har det gøy.

Bedriftskontakt (2stk)

HVORDAN SER VERVET UT?

Som bedriftskontakt i Karrierekompasset har man ansvar for å ta kontakt med foredragsholdere, bedrifter, osv. til ulike arrangementer. I perioden 2020-2021 hadde vi to bedriftskontakter i Karrierekompasset, og dette viste seg å være veldig nyttig for oss. Derfor velger vi å fortsette med dette videre. 

Som bedriftskontakt er det viktig å være nysgjerrig, søkende og tørre utfordre seg selv! 

Dine praktiske oppgaver:

 • Hovedansvar for kontakt med foredragsholdere, bedrifter osv.
 • Ansvar for bedriftsrepresentantene under arrangementet
 • har sammen med markedsføringsansvarlig ansvar for å ta bilder under arrangementer

Hvordan har vervet vært?

8

Gabriela Gawel

Bedriftskontakt (1)

Som bedriftskontakt i Karrierekompasset får man muligheten til å knytte kontakt med ulike aktører i arbeidslivet alt i studietiden. Man får erfaring med hvordan man skal ta kontakt med bedrifter og invitere dem til ulike arrangementer. Det er utrolig spennende å få være med på å ordne det praktiske bak alle de ulike arrangementene til Karrierekompasset.

3

Celine Langø Turøy

Bedriftskontakt (2)

Å være bedriftskontakt har gitt meg muligheten til å bli kjent med mange spennende og ulike aktører i arbeidslivet. Å være i kontakt med bedrifter og representanter i forbindelse med arrangementer og karrieredagen, vil jeg si er den viktigste oppgaven som bedriftskontakt. Er du på jakt etter større nettverk, er dette vervet for deg.

Markedsføringsansvarlig

HVORDAN SER VERVET UT?

Som markedsføringsansvarlig har du hovedansvaret for promotering av Karrierekompasset og markedsføring av våre arrangementer på sosiale medier som Facebook og Instagram, i tillegg til å dele ut flyers og henge opp plakater.

Det er viktig å klare tenke kreativt og nytt samt være løsningsorientert. Vi ønsker alltid nå ut til flere studenter og dette vil være din viktigste oppgave. Du vil også samarbeide tett med både webansvarlig og kommunikasjonsansvarlig!

Dine praktiske oppgaver:

 • Skal promotere og markedsføre Karrierekompasset, og har hovedansvar for Facebook og Instagram.
 • Har sammen med bedriftskontaktene ansvar for å ta bilder under arrangementer     
 • Hovedansvar for vår profil ut mot både potensielle aktører og medlemmer!

Hvordan har vervet vært?

Karoline Wangen-Eriksen

Markedsføringsansvarlig

Dette har vært et spennende verv! Jeg har lært masse om markedsføring, og vi har utvidet både Instagram og Facebook betraktelig, med mange flere følgere! Dette har vi fått til ved å legge ut mye og spennende «content»! Veldig gøy å ha kunne bidratt til dette!

 
 
 

 

Kommunikasjonsansvarlig

HVORDAN SER VERVET UT?

Som kommunikasjonsansvarlig har du ansvar for all informasjon som går ut til studentene. Din oppgave er å videreformidle informasjon om arrangementer som Karrierekompasset har. Det er viktig å prøve nå ut til så mange av elevene på det psykologiske fakultet som mulig! I tillegg skal du ha oversikten over våre ulike medlemmer. 

Det er viktig å være tydelig, strukturert, rask til å gi respons samt like å jobbe i team.  Du vil nemlig samarbeide tett med både webansvarlig og kommunikasjonsansvarlig i dine oppgaver. 

Dine praktiske oppgaver:

 • Sende ut mail til alle medlemmene våre og holde de oppdatert.
 • Har ansvar for å svare på henvendelser som kommer inn på eposten tilknyttet nettsiden vår 
 • Ha jevnlig kommunikasjon med PSF i henhold til felles info o.l.

Hvordan har vervet vært?

Ingrid Margrethe Eeg Nielsen

Kommunikasjonsansvarlig

Vervet som kommunikasjonsansvarlig har vært kjekt og lærerikt. Vi har fått til mye gøy dette året, på tross av korona, og det har vært en super gjeng å være sammen med.

Webansvarlig

HVORDAN SER VERVET UT?

Som webansvarlig er ditt hovedansvar å oppdatere nettsiden vår i tillegg til vår nye linkedin side! Dette innebærer å poste informasjon om de ulike arrangementene vi har, poste alumni-intervjuer, sette opp informative innlegg med tips og triks eller bare bytte ut bildene av styret! Du vil og bidra med markedsføring gjennom å lage plakater, påmeldingsskjema eller lignende. 

Det er viktig å tørre ta på seg nye utfordringer, prøve tenke nytt og kreativt. Det finnes så mange måter å lage spennende og viktig innhold til studenter digitalt!

Dine praktiske oppgaver:

 • Oppdatere websiden og ha kontroll på domenet.
 • Ansvar for å lage plakater til promotering (gjerne i samarbeid med markedsføringsansvarlig), henge dem opp og ta ned.
 • Skape innhold til nett!
 • Hovedansvar for LinkedIn siden vår.

Hvordan har vervet vært?

Vilde Holst

Webansvarlig

Vervet som webansvarlig har vært utfordrende og lærerikt da det har vært en helt ny opplevelse med oppgaver jeg ikke har vært borti før. Det har vært kjekt å drive en nettside og det er definitivt kompetanse jeg vil ta med meg videre i livet!