Vi i karrierekompasset har flere ulike verv som vi håper du vil søke på!

Karrierekompasset er arbeidslivsutvalget ved Det Psykologiske Fakultet. Å være medlem i Karrierekompasset gir deg muligheten til å bidra til arrangementer i ulike former for alle studenter på psykologisk fakultet. Samtidig som vi jobber for å knytte studentene opp til arbeidslivet, kommer også du som styremedlem tett i kontakt med arbeidslivet.

Det å være med i en studentorganisasjon gir deg en god mulighet til å få erfaring fra en organisasjonsvirksomhet og bli kjent med andre studenter på tvers av studieretninger, det er både sosialt og lærerikt!


Ledige styreverv:

 • Markedsføringsansvarlig
  Som markedsføringsansvarlig har du hovedansvaret for promotering av Karrierekompasset og markedsføring av våre arrangementer på sosiale medier som Facebook og Instagram, i tillegg til å dele ut flyers og henge opp plakater.
 • Bedriftskontakt
  Bedriftskontaktens ansvar er å skape og opprettholde kontakt med foredragsholdere og bedrifter, og har sammen med leder hovedansvar for bedriftspresentasjoner.
  Du kan lese mer om Christine sine erfaringer som bedriftskontakt her
 • Kommunikasjonsansvarlig
  Som kommunikasjonsansvarlig har du hovedsakelig ansvar for Karrierekompassets epost. Din oppgave er å holde orden i medlemslister, videreformidle informasjon og promotere arrangementer til våre medlemmer på epost.
 • Økonomiansvarlig
  Hovedoppgaven til økonomiansvarlig er å søke penger, lage budsjett og føre løpende regnskap, i tillegg til å ha ansvar for å skrive søknader om støtte i samarbeid med nestleder.
  Du kan lese mer om Linn sine erfaringer som økonomiansvarlig her
 • Webansvarlig
  Som webansvarlig har du ansvar for å formidle og promotere våre arrangementer gjennom Karrierekompassets nettside og administrere vår LinkedIn-profil.


Hvordan søke:

Vi søker studenter på det psykologiske fakultet, uavhengig av studieretning – som har lyst til å være med på å videreutvikle Karrierekompasset enda mer!

Ønsker du å søke på et av styrevervene kan du sende en søknad og gjerne CV til karrierekompasset@gmail.com, hvor du skriver litt om deg selv og hvorfor du ønsker å søke på den bestemte stillingen, i tillegg til kontaktinformasjon. Husk at det er mulig å søke på flere verv!

Søknadsfristen er fredag 28.august

Intervjuprosessen skjer fortløpende, vi gleder oss til å høre fra deg!