Karrierekompasset rekrutterer!

Vi i karrierekompasset har tre ledige styreverv som vi håper du vil søke på!

Karrierekompasset er arbeidslivsutvalget ved Det Psykologiske Fakultet. Å være medlem i Karrierekompasset gir deg muligheten til å bidra til arrangementer i ulike former for alle studenter på psykologisk fakultet. Samtidig som vi jobber for å knytte studentene opp til arbeidslivet, kommer også du som styremedlem tett i kontakt med arbeidslivet.

Det å være med i en studentorganisasjon gir deg en god mulighet til å få erfaring fra en organisasjonsvirksomhet og bli kjent med andre studenter på tvers av studieretninger, det er både sosialt og lærerikt!

Vi har tre ledige styreverv:

Markedsføringsansvarlig
Som markedsføringsansvarlig har du hovedansvaret for promotering av Karrierekompasset og markedsføring av våre arrangementer på sosiale medier som facebook og instagram, i tillegg til å dele ut flyers og henge opp plakater.

Bedriftskontakt
Bedriftskontaktens ansvar er å skape og opprettholde kontakt med foredragsholdere og bedrifter, og har sammen med leder hovedansvar for bedriftspresentasjoner.

Kommunikasjonsansvarlig
Som kommunikasjonsansvarlig har du hovedsakelig ansvar for Karrierekompassets epost. Din oppgave er å holde orden i medlemslister, videreformidle informasjon og promotere arrangementer til våre medlemmer på epost.

Ønsker du å søke på et av styrevervene kan du sende en søknad og CV til karrierekompasset@gmail.com hvor du skriver litt om deg selv og hvorfor du ønsker å søke på den bestemte stillingen. Husk å legge ved din kontaktinformasjon.
Søknadsfristen er 31. januar!

Intervjuprosessen skjer fortløpende, vi gleder oss til å høre fra deg!