Økonomiansvarlig

Økonomiansvarlig

Linn Mari Misund
26 år

Hvilket verv har du i Karrierekompasset?


Jeg ble med i Karrierekompasset når jeg startet å studere høsten 2017. Først var jeg kommunikasjonsansvarlig og hadde ansvar for å kommunisere ut til medlemmene våre. Når økonomivervet åpnet seg, tenkte jeg å hoppe på utfordringen så nå har jeg hatt det vervet siden januar 2018.

Kan du fortelle litt om oppgaver og erfaringer fra det?


Helt ærlig syns jeg det var litt ironisk at jeg som aldri har vært spesielt glad i tall skulle plutselig få ansvaret for økonomien i gruppa. Samtidig tenkte jeg at det var spennende å ta på seg et verv der jeg kan lære noe.
Min erfaring er at det er ikke så skummelt som det virker, og man får det til. Vi er en gruppe, og vi hjelper hverandre.

Hvorfor bør studentene på psyk.fak søke seg til akkurat ditt verv?


Jeg syns at hvis du, som meg, kanskje syns økonomi virker litt skummelt er dette en fantastisk mulighet til å skaffe seg litt erfaring. Ekstra bonus er at det ser bra ut på CVn!

Hvorfor bør man søke seg til Karrierekompasset?


Du bør søke seg til Karrierekompasset fordi vi gjør masse spennende ting for studentene på psykologiske fakultet og du vil få et større innblikk i arbeidslivet, noe som er nyttig til du skal ut der. Og ikke minst får man nye, fine venner