Presentasjon av cut-e!

Den 17. oktober strømmet studentene til auditorium 128 for å spise pizza, og høre på flinke representater fra cut-e!

Grunnet stor interesse for cut-e’s frokostseminar «morgendagens rekrutteringsmønster» fra studenter ved Det psykologiske fakultet, valgte de å holde et eksklusivt foredrag hos oss. Foredraget ble holdt i to bolker på 45 minutter – og Karrierekompasset serverte selvfølgelig pizza, i kjent stil!

Gjennom foredraget fikk vi en spennende introduksjon i hvordan cut-e benytter psykologisk forskning i moderne rekruttering:

Foredraget startet med at vi fikk høre om livet som konsulent i cut-e. De er Europas ledende leverandører av arbeidspsyklogisk testing og et av landets største fagmiljø for organisasjonspsykologer. De hjelper landets største bedrifter med å gjøre treffsikre og rettferdige ansettelser ved hjelp av psykologiske testverktøy. Målet er å finne «rett person til rett plass». Cut-e klarer å holde tritt med endringene i arbeidslivet og næringslivet ved å følge med på endringer, oppdatere arbeidsmetoder og alltid være ett steg foran i teknologien.

De kombinerer innovativ teknologi innen psykometri – som fungerer som et bindeledd mellom vitenskap og praksis i HR. Deres teknikker er økonomisk lønnsomme, nøyaktige og rettferdige. Det er ikke uten grunn at de kan skilte med store navn som Siemens, EasyJet, Norwegian og Lufthansa som fornøyde kunder. Cut-e er altså i ferd med å bli verdens ledene leverandør av psykologisk testverktøy innen luftfart og flyindustri.

Vi takker cut-e for et inspirerende og aktuelt foredrag.

For å lese mer om cut-e og hva de driver med, kan du trykke her