Endelig fikk vi arrangert Karrieredag for studentene på psykologisk fakultet igjen! Vi i Karrierekompasset vil takke alle som kom og sørget for at dette ble en skikkelig spennende og nyttig dag, både for studentene og bedriftene på stand. Det var masse gode spørsmål og diskusjoner både under foredrag og ikke minst på stand. Vi håper du som student føler at du sitter igjen med gode tips og litt bedre innsikt i alle mulige veier du kan gå videre etter endt studie! Også håper vi å se mange av dere igjen allerede neste år!

Her kommer litt bilder og en oppsummering av selve dagen!

LIVE intervju med First Engineers og Adrian Olsen

Vi kickstartet dagen med et LIVE intervju i regi av Malin Haglund fra First Engineers og masterstudent i Arbeids og organisasjonspsykologi Adrian Olsen. På grunn av en avlysning i siste liten steppet de begge inn og gjennomførte et råbra intervju med 15minutters forberedelsestid! I etterkant av intervjuet ble det åpnet opp for spørsmål fra salen. Her ble det blant annet trukket frem spørsmål om evnetester og ulike intervjuprosesser.

De 20 første som møtte opp fikk også utdelt goodiebags!

(fra v.) Nestleder: Therese Oen Paulsen og Leder: Ingrid Herud ønsker velkommen
(fra v.) Masterstudent/ Adrian Olsen, Head of internal hiring og employee experience/ Malin Haglund

Stand området ble åpnet!

Fra klokken 11 åpnet vi offisielt opp standområdet. Her sto alle bedriftene klare for å ta imot og snakke med studentene.

Flere av bedriftene stilte blant annet med konkurranser, tilbud om karriererådgivning og generelt nyttig info om hvilke muligheter man kan få hos akkurat dem. Det var masse gode spørsmål fra studentene og gøy å se dere in action! Forhåpentligvis fant noen sin fremtidige arbeidsplass eller bare noen nyttige tips med seg for videre jobbsøking!

I tillegg ble det servert mat i andre etasje. Det var alt fra wraps med kylling eller vegetar til frukt, kaffe og mineralvann! I tillegg fikk alle som deltok på LIVE intervju en Redbull. I andre etasje var det også mulig å ta CV-bilde. Fotoredaktør for Studvest Anna Jakobsen knipset i vei og fikk til og med tatt litt bilder underveis i arrangementet.

Karrierekompasset hadde også egen stand. Her kunne du snurre lykkehjul og vinne gøye premier. Blant annet Oakley briller sponset av Synsam, drinkmix sett sponset av Nostress, Drikkeflaske sponset av PWC og masse masse mer!

«0 års erfaring» – Foredrag med Iver Neptali Belle-Ramos fra Bergens Næringsråd/Trainee Vest

Helt til slutt fikk vi en flott avslutning på dagen med et spennende foredrag fra Iver om hvordan Trainee Vest er en gylden mulighet for å gå fra 0 år erfaring til 1 helt år erfaring rikere. 9/10 som har vært trainee gjennom Trainee Vest har endt opp med å få jobb hos selskapet. Et veldig viktig initiativ rettet mot studenter. Han snakket også om kampanjen #hvorforBergen og hvorfor studenter bør velge å bli i Bergen etter studie! Flere spennende spørsmål fra salen og et flott punktum på en veldig bra dag!

Iver Neptali Belle-Ramos
Publikum klar for foredrag

Takk for i år, håper vi ser deg igjen på Karrieredag 2023!

Vi i Karrierekompasset vil bare understreke takk for alle som møtte opp og gjorde denne dagen så bra. Håper å se dere alle igjen til neste år. Minner og om at det er mulig å sende inn søknad til verv i Karrierekompasset, det blir endel ledig fra sommeren av. Legg gjerne inn din interesse her.